Vad är skillnaden mellan de som har passionerade och kärleksfulla relationer… och de som misslyckas… katastrofalt…?

Lär dig en gång för alla att bryta dina absolut STÖRSTA rädslor och destruktiva mönster som stoppar dig från att ha passionen och kärleken du förtjänar levande…

Har det här någonsin hänt DIG…?

…Du kommer in i en konflikt med din partner och känner dig totalt missförstådd. Ju mer ni pratar desto mer anklagad, kritiserad eller påhoppad känner du dig. Det får dig att tappa sugen och du känner dig inte speciellt kärleksfull. Du vill därifrån.

…När du säger vad du tycker så får du alltid något slags motargument, som om att din åsikt eller ditt sätt att se på något är FEL. Det blir en kamp om vem som har rätt och fel. Det får dig att ifrågasätta om ni är rätt för varandra.

…Du oroar dig och är rädd för om din partner fortfarande älskar dig eller inte, vill vara med dig eller om du kommer att bli lämnad.

…Du har tappat gnistan, hungern och passionen ni hade för varandra och du vet inte hur du ska få tillbaka den.

… Du känner dig inte som nummer 1. Faktum är att vänner, hobbies, jobb, barn och annat kommer före.

Om du svarade, ”JA!” till någon av dessa upplevelser… så vill jag ge dig en viktig hemlighet… du är inte ensam.

Faktum är att jag har själv haft lång personlig erfarenhet av det och fått många insikter när jag lärt mig det här för min egen skull…

Sanningen är…

Att INTE känna att man har koll på sitt kärleksliv känns inte bra.

Det suger.

Det får dig att känna att du inte har kontroll över ditt liv.

Det leder dig till att du känner dig vilsen, frustrerad och svag inombords.

Det leder dig att till att känna dig ensam och misslyckad.

Det leder dig till att känna dig mindre värd.

Å andra sidan…

Att VETA att du har koll på ditt kärleksliv känns helt FANTASTISKT!

Det känns fantastiskt skönt att veta hur du kan möta dina partners behov och ge dem vad de verkligen behöver.

Att kunna kommunicera med respekt på ett effektivt, kärleksfullt och elegant sätt som når fram.

Hur härligt känns det att kunna behålla kärleken, passionen, hungern och ATTRAKTIONEN för varandra levande år efter år.

Att verkligen kunna ha KUL tillsammans!

Det känns inte bara skönt för DIG. Det känns även helt fantastiskt skönt för din partner att veta att de har valt RÄTT partner…

Så det är VÄRT att LÄRA sig…

De flesta män och kvinnor lär sig det ALDRIG, så de fortsätter att göra samma misstag om och om igen…

De flesta män och kvinnor väljer en av två vägar…

1. De lägger skulden på sin partner. De är deras fel att de inte har passionen och kärleken eller att relationen har blivit slentrian och tråkig. Om de inte verbalt uttrycker det vilket leder till smärtsamma konflikter så går de omkring och tänker på det, rättfärdigar och hittar alla möjliga olika anledningar till varför det är så (fast det inte är sant)

ELLER…

2. När det inte känns bra, när det kommer motgångar, blir tråkigt, eller passionen har slocknat så flyr de. Om inte bara för stunden, så lämnar de relationen. Problemet är att de gör samma sak, samma mönster följer med in i nästa relation… och nästa. De inser inte att det är den gemensamma nämnaren i alla sina relationer.

Vad är problemet med det här?

1. Det funkar inte

2. Du kommer aldrig att hitta den du verkligen vill ha

3. Ingen partner kommer att bibehålla attraktion, passion och kärlek till dig

4. Det kommer att kosta dig massor av tid, pengar och känslomässig frustration, besvikelse och misslyckanden!

5. DET FUNKAR INTE!

Så vad är lösningen…?

Trodde aldrig att du skulle fråga…

Svaret min vän, är att sluta banka huvudet i väggen och göra samma misstag om och om igen som INTE FUNGERAR! Sluta att känslomässigt misshandla och straffa dig själv… Börja istället att lära dig nya metoder. Använda dig av strategier, beteenden och verktyg som GARANTERAT fungerar. Metoder som har blivit testade om och om igen för att ge dig en kärleksfull, passionerad, sexig, rolig och harmonisk relation.

Det här är hur…

Jag ska ge dig ett enkelt 3 – stegs recept för att lära dig hur du blir en oemotståndlig partner med obegränsad kärlek och passion i ditt liv. Följer du de här tre stegen så KOMMER du GARANTERAT att fyrdubbla kärleken och passionen i ditt liv med din drömpartner.

Följ de här tre stegen och få det du vill (det är ett löfte).

1. Börja med din inre utveckling FÖRST (jag brukar kalla det ditt ”inner game”)

För att lyckas i kärlek, börjar det med den inre delen av DIG. Det viktigaste för att VERKLIGEN få känna den djupa kärleken, passionen, närheten och glädjen du vill ha med din partner är att skapa en ”självklar” grund av självkänsla och inre styrka hos dig.

När du skapar den här ”självklara” versionen av dig som är ostoppbar kommer magiska saker hända dig i ditt liv…

Din partner (eller om du är singel nu, blivande partner) kommer att helt plötsligt bli VÄLDIGT intresserad av att ”lära känna” dig… Du kommer att utstråla en oemotståndlig attraktionskraft som kommer att göra det svårt att hålla sig ifrån dig.

Tyvärr, så är det här ingenting som du bara ”bestämmer” dig för att ha.

Det kan ta många år av kämpande och hårt arbete. Det är också alltför lätt att falla ur spåret och vara tvungen att börja om från början. Tro mig… jag vet.

Om du VERKLIGEN vill ha hållbar, långsiktig framgång och lycka i din relation och skapa djup oemotståndlig kärlek och passion, och du är seriös, så är det här steget inte valfritt.

Du måste göra det.

Lyckligtvis så har jag genom mina egna smärtor och svårigheter skapat ett system för att på ett nästan ”magiskt” sätt ta kontroll över din inre värld och skapa en självklar inre styrka, SNABBT.

Jag har utvecklat tekniker och metoder där VILKEN man eller kvinna som helst snabbt kan göra kraftfulla och hållbara förändringar som en partner märker omedelbart… oavsett vilken nivå av självkänsla och inre styrka du har nu… så kommer det inte att ta månader eller ens veckor att lära dig.

När du tar kontroll över din inre värld kommer du att bli kraftfullt överraskad av hur ditt liv kommer att förändras och saker kommer att falla på plats…

Det bästa av allt… du kommer aldrig mer behöva oro dig för att bli ensam eller vara olycklig i en relation, någonsin igen.

2. Lär dig MASSOR av redan TESTADE tekniker som FUNGERAR

Har du varit i en situation med din partner (eller ett EX) där du kände dig tänd och ville ha sex, men du var för rädd eller orolig för att du skulle bli avvisad, så du visade inget eller tog inte steget?

Eller har du velat säga något, uttrycka något som du kände (något viktigt för dig) men inte sagt något för att du var rädd för att bli missförstådd eller att det skulle leda till någon jobbig konflikt?

Sanningen är att det här händer VARJE DAG i relationer världen över. Alltför många män och kvinnor missar chansen till kärleksfulla, passionerade, intima och lyckliga stunder tillsammans för att de inte vet ”hur” de ska kommunicera eller bete sig för att verkligen nå fram.

Jag har upptäckt att det bästa sättet att undvika missade chanser och obehagliga stunder med sin partner är att åtminstone ha en ”självklar jackpot” för varje situation… Varje sig det handlar om att kunna uttrycka vad man verkligen känner, effektivt kunna be om ursäkt, be om hjälp, uttrycka sin kärlek och vad man behöver… eller kunna trigga din partners sexlust… och allt annat som kommer upp i en kärleksfull och passionerad relation.

Till exempel, föreställ dig att du kunde få din partners uppmärksamhet och närvaro på ett kärleksfullt sätt VARJE GÅNG… och du visste att du för resten av ditt liv aldrig skulle behöva känna dig orolig att det skulle bli något otrevligt missförstånd.

Föreställ dig nu att du har ett absolut GARANTERAT sätt till att få din partner att finnas där för dig… vad ni än behöver så kommer ni att ge varandra exakt det…

Ser du vart jag är på väg här…?

När du har ett bevisat och testat sätt att hantera alla möjliga situationer som kommer upp i en kärleksfull och passionerad relation så kan du slänga ut ”tur”, ”chans” och ”hopp”  genom fönstret och GARANTERAT veta att saker och ting kommer bli som DU vill att det ska vara… varje gång!

Jag kan inte ens börja berätta hur många gånger jag har missat kärleksfulla, passionerade och lyckliga stunder för jag har varit i en relation där det uppstått missförstånd och konflikter… det gör ont bara att tänka på det.

Den goda nyheten är att jag har redan gått igenom all smärta av ”misslyckanden och felsteg”… Nu har jag skapat en HEL ARSENAL med verktyg, tekniker och metoder för att du ska kunna hantera vilken situation som helst som kommer upp i din relation, på ett snabbt och effektivt sätt.

På så sätt kan du få MYCKET FLER stunder av kärlek, passion, intimitet och glädje och bli av med onödiga, långrandiga konflikter, påhopp eller kritik. Inte känna dig ensam, avvisad, sårad eller missförstådd.

Det bästa av allt, du kan lära dig det här SNABBT och börja använda dig av det omedelbart.

Jag lär dig ”grunderna” först, sen går vi in på mer avancerade kunskaper.

När du väl har en arsenal av testade och bevisade tekniker, verktyg och strategier som fungerar, kan du ta vara på och njuta av kärleken och passionen i din relation… Aldrig mer behöver du oroa dig eller vara rädd för att du inte ska få det på ”dina villkor”.

När du väl lärt dig det här kommer du att kunna använda det i din relation för alltid och du kommer bara att bli bättre och bättre på det.

3. Lär dig från de BÄSTA

Det bästa jag någonsin gjort för att bli framgångsrik och lyckas ha kärleksfulla och passionerade relationer var att studera och lära mig från ”mästarna”. Män och kvinnor som varit och fortfarande är kärleksfullt passionerade i varandra efter 10, 20, 30 och även 40 år tillsammans. Varför spendera år av smärta att göra samma”misstag” om och om igen och repetera gamla mönster som INTE fungerar …? Det verkade inte så intelligent…

Jag har själv investerat över en miljon kronor och tusentals timmar för att få chansen att personligen lära mig från några utav de bästa relationsexperterna i världen. Tro mig, det har inte alltid varit lätt att få tag på dem. När jag väl fick det så var utmaningen att få dem att dela med sig utav sina hemligheter (receptet) för att veta exakt vad som gör dem så framgångsrika i sina relationer. Här pratar vi om allt från grundläggande kommunikation, värderingar, omedelbar attraktion, till passionerat sex…

Jag drog verkligen nytta av tillfällena och sög i mig allt jag kunde. Jag grävde djupt, ställde svåra frågor som andra inte vågat fråga och jag fick dem att dela med sig utav sina djupt bäst bevarade hemligheter för att skapa kärleksfulla och passionerade (lyckliga) relationer.

Jag har bara valt ut det absolut bästa, det mest värdefulla för att du ska få det du verkligen vill ha ut av din relation. Bara EN av dessa principer, verktyg eller strategier applicerade i din relation kommer att ta den till en helt ny nivå.

Du måste veta med KLARHET vart du är på väg

Om du inte uppnår det du vill i din relation, om det inte är kärleksfullt och passionerat… om det inte är på dina villkor… så vet du att du inte följer de här tre stegen.

DU vet nu att du behöver göra det… frågan är NÄR och HUR?

Tänker du ta tag i ditt kärleksliv och följa de här tre stegen NU? Tänker du försöka lösa dina problem själv… Eller tänker du TA VARA på den här källan av oändliga kunskaper som finns tillgänglig för dig… kunskaper som kommer att bespara dig massvis av onödig besvikelse, missförstånd, brist på passion , närhet, förståelse och kärlek… Det kommer att bespara dig flera år av ditt liv… i tid, energi, negativa känslor och pengar.

Låt inte ett liv av ÄKTA kärlek och passion passera dig…

Om du har bestämt dig och är seriös i att ha ett passionerat och kärleksfullt liv på dina villkor och du vill få det här området av ditt liv hanterat ( ett område där de flesta misslyckas katastrofalt). Så kommer det jag har att berätta för dig nu hjälpa dig att nå dit SNABBT.

Jag har skapat vad jag anser vara det absolut mest kompletta Coachingprogram på planeten Jorden när det kommer till att skapa DRASTISKA, snabba framsteg och  förändringar för att få passionerade, intima, sexiga och lyckliga kärleksrelationer.

Det finns självklart alltid de som vill argumentera emot eller ifrågasätta ett sånt påstående. MEN, jag säger det inte för att skryta, vara arrogant eller kritisera andra. Det jag säger är baserat på resultat. Jag har hjälpt tusentals par och singlar uppnå vad de verkligen vill – ett lyckligt liv fyllt med djup kärlek och passion. Jag kan hjälpa dig också.

I ditt Lovers Coaching program har du tillgång till mig personligen ”live” per telefon eller i person. Där kommer du att få chansen att lära dig alla idéer, koncept, konkreta strategier och verktyg – alla hemligheter som har tagit mig MÅNGA ÅR att utveckla och lära mig.

Det här är din chans att (som de säger i USA) ”pick my brain” och få ut det absolut BÄSTA av mitt tänkande. Du ställer frågor. Jag ställer frågor. Vi får kraftfulla svar och insikter som leder till nya resultat. Vi går in på djupet av vad det är du verkligen vill… Vad du behöver, vad som stoppar dig och vad du konkret behöver GÖRA för att uppnå det du vill.

Allt i Coachingprogrammet är designat för dig, för dina personliga önskemål och behov för att ge dig resultaten du vill ha.

Här är en VÄLDIGT sparsam lista av vad du kommer att lära dig och få ut av ditt Lovers Coachingprogram (Allt är designat baserat på och utifrån din situation och vad det är du vill uppnå för resultat. Flexibilitet går igenom hela programmet)

…En kraftfull kommunikationsstrategi som gör att du ALDRIG blir missförstådd igen.

…Hur du triggar den ”naturliga” DRIVKRAFTEN som alla män och kvinnor har så att din partner ”väljer” dig och känner oemotståndlig attraktion för DIG utan att kunna förklara varför.

…Hur du tar fram och stärker din naturliga kärna av maskulina/feminin energi för att skapa en självklar passion och håller glöden levande för evigt.

…Garanterade strategier för att ALDRIG mer behöva känna dig anklagad, kritiserad eller påhoppad och hur du bygger en kärleksfull relation med tillit och respekt.

…Sex steg för att din partner utan tvekan kommer göra dig till nummer 1 och du blir din partners största ”fan”.

…De tre kraftfullaste hemligheterna för att ge ÄKTA komplimanger som din partner verkligen kan ta in och känna.

…Hur du skapar de fem mest oemotståndliga tillstånden för att vara en oersättlig partner som din älskling ALDRIG skulle vilja lämna.

…De snabbaste och mest effektiva sättet att ta dig ur frustration, besvikelse, irritation och ilska så att du inte saboterar timmar, dagar eller veckor av ditt liv som du kunde ha använt till mysiga, kärleksfulla och passionerade stunder med din älskling.

…Tre enkla och snabba tekniker för att komma ur konflikter och kraftfullt komma tillbaka till närheten, förståelsen och det riktiga syftet till att du vill vara in en kärleksfull och passionerad relation.

…Fördubbla passionen och intensiteten i ditt sexliv. Gör upplevelsen minst 200 % sexigare, mer upphetsande och tillfredsställande så att din partner får djupare orgasmer och blir galen i dig och bara vill ha mer.

Så du undrar säkert…

Hur börjar jag och vad kostar ett sånt här fantastiskt program…?

Det finns fyra olika alternativ…

1. Du kan boka en singel session (första 60- 90 min)

Här är vad du kommer att få genom att boka in dig på en singel session: Du kommer att få absolut klarhet om vart du är just nu, vad du behöver för att skapa den kärleksfulla, passionerade relation du vill ha.

Du kommer att veta ”varför” det inte är som du vill att det ska vara och hur du kom dit. Du kommer att identifiera dina primära överygelser, tankemönster och beteendemönster som stoppar eller håller dig tillbaka från att ha den relation du verkligen vill ha.

Du kommer även att få en specifik handlingsplan men konkreta steg och uppgifter för att skapa en enastående passionerad och hållbar relation på dina vilkor. Om det är så att du skulle vara i ett vägskäl där du inte vet vad du vill, så kommer du att med det du lär dig i den här sessionen kunna fatta ett intelligent beslut.

Du kan delta i den här sessionen själv eller med din partner.

2. Du kan boka ett 12 veckors Lovers program

När du väljer att verkligen hantera ditt kärleksliv och skapa den nivå av relation som du verkligen vill ha, så vill vi också belöna dig för ett bra beslut. När du bokar in dig på fler sessioner så visar det att du är seriös och du får ut MYCKET mer.

I det här programmet utgår vi ifrån en gång i veckan, men det kan anpassas till fler sessioner på en vecka (beroende på hur kritisk tid situation är). Ibland  kan det också bli större avstånd mellan sessioner. Här börjar vi gå in på djupet och du kommer att märka omdelbara DRASTISKA förändringar i hur du känner dig och kärleken och passionen mellan dig och din partner kommer att nå fantastiska nya höjder garanterat.

Hur det kommer att påverka dig specifikt är att du börjar implementera allt du lär dig för varje vecka. Du skapar nya mönster där din självkänsla blir starkare, kommunikationsförmågan ökar och du stärker tillstånden för att bli mer attraktiv och oemotståndlig.

Forskning visar att för att skapa en hållbar förändring i beteende och känslor så tar det 30 dagar av att kontinuerligt fokusera på det du vill förändra. Här fokuserar vi på att under ca 3 månader förändra, förankra och göra de absolut viktigaste områdena i din relation till självklara.

3. Du kan boka 24 veckors program

På tre månader av inlärning. förändringsprocesser. insikter. nya handlingar. Händer ENORMT mycket. MEN… på sex månader av kontinuerlig utveckling, där vi konstant mäter dina framsteg, fördjupar dig i ämnen, gör dig till en oemotståndlig partner och tar din kärlek och passion seriöst, så blir det en GIGANTISK förvandling.

Det här programmet är inte för alla. Det är för dig om du anser att din relation är prioritet nummer 1 och du märker hur det påverkar ditt liv när kärleken och passionen inte är där du vill att den ska vara. Under den här perioden hinner du nå en nivå av bemästring där du själv kan identifiera dina mönster när de kommer upp och du vet vad du ska göra i stunden för att få det som du vill. Här börjar vi gå in på mer avancerade strategier, verktyg och hemligheter för att skapa en kärleksfull och passionerad relation på dina villkor.

4. Du kan vara med i vårt 12 – månaders Lovers program

Det här är för dig som vet att livet går ut på att kontinuerligt växa och växer man inte så dör man inombords. Att bli en mästare inom ett så viktigt område som kärleksfulla och passionerade relationer är en kontinuerlig och spännande resa.

I över 20 år har jag ställt en primär fråga… Vad är skillnaden som gör skillnaden i människors beteenden, känslor, beslut och handlingar… Vad driver oss människor?

Alla människor, varenda en av oss, (om vi är riktigt ärliga med oss själva) har vi områden i våra liv som vi vill förändra eller ta till nästa nivå. SPECIELLT passionerade och kärleksfulla relationer.

Vad är det som håller dig tillbaka ifrån att uppnå den intimitet, passion, närhet och kärlek du verkligen förtjänar…? Dina mönster.

Tror du dina mönster är gamla eller nya…?

Standford University gjorde en studie som visade att du lärt dig 50 % av dina mönster och beteenden redan vid 5 års ålder och 95 % när du fyllt 18.

Om du kunde krossa de mönster, tankar och rädslor som håller dig tillbaka från att ha den nivå av relation som både du och din partner förtjänar, hur skulle det förändra ditt liv? Hur skulle det göra en skillnad, passionsmässigt? I din rädsla att bli lämnad? Att bli avvisad?

Om du kunde släppa alla dessa rädslor…

Hur mycket mer energi skulle du då ha att ge din relation?

När jag först gav mig in i världen av relationer så märkte jag att det var vissa mönster som upprepade sig. Jag upptäckte att det fanns vissa återkommande rädslor, kommunikationsstrategier och beteendemönster som konstant saboterade möjligheterna för kärleksfulla och passionerade relationer…

Jag utvecklade ett system för att bryta den här destruktiva banan och det fungerade helt magiskt.

När jag jobbade med par eller singlar privat så märkte jag att deras största rädslor och begränsningar som de inte vågat visa för någon kom fram och vi kunde börja göra snabba förändringar.

Vilka resultat du än vill uppnå så kommer din relationscoach att använda sig av följande steg:

Definera din vision

Vare sig du har en idé av vad det är du vill eller inte, så hjälper vi dig att definiera din vision och ditt livssyfte med absolut klarhet.

Skapa utmanande mål och resultat

För att uppnå det du vill behöver du tänja dina gränser och gå utanför din bekvämlighetszon. Vi hjälper dig att bryta destruktiva mönster och övertygelser som stoppat dig ifrån att uppnå de resultat du är ute efter.

Skapa en specifik handlingsplan

Vi hjälper dig att utveckla och implementera en effektiv handlingsplan med specifika resultat, utmaningar och tidslinjer. Vi avgör tillsammans vilka resurser och stödsystem som kan behövas.

Uppnå enastående resultat och framgång

Vi kommer att ge dig bevisade strategier och verktyg för att du ska kunna nå DINA mål snabbare och mer effektivt. Vi kommer att hålla dig fokuserad och ansvarig.

Kommentarer inaktiverade.